logo

Home Technische Info HVAC Zwembaden Gevel en dakreiniging Poort automatisering Contact Pers Vacatures

>32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten. 

Het beste is maar goed genoeg.


Hotels en horecarinnai cascadeafwas

Machines

Pannenkoekmachinespannenkoekmachines

Wafel op een stokje machinewafel op een stokje

Ijskreempitamachine chocochobab

Retro handbediende vleessnijmachinehttp://img.alibaba.com/photo/108222843/BERKEL_machine.jpg

Vacuümapparaat of vacumeermachine met ingebouwde printerhttp://www.lhotellerie-restauration.fr/journal/equipement-materiel/2012-02/img/delcoupe-imprimante.jpg

Thermoplongeur: koken in bain-mariethermoplongeur 1

Inductiekookplaten tot 8000 W inductie 12

Inductiekookplaten tot op 1°C precies 10 kW 2 zones

Draaispit voor kip op houtvuur braadspit op hout

ChurrascoChurrasco 2

Grill op houtvuurbuitnekeuken 16

Omgekeerde osmose: onderhoudRO22

Elektrische rookoven: roken is hot!rookoven 8

 

KoffiebranderOPS 1

 

Warmte

Warmtepomp voor zwembaden ; GaswarmtepompWarmtepompboiler

Micro warmte-kracht koppeling (μ-WKK)

Warmterecuperatie van douches

Verse lucht, stank, geurproblemen

Ventilatie ; Balansventilatie of type D ventilatie ; Ventilatie type C ; Warmtepompboiler als ventilatie type C ; Warmtepompboiler ; Geïoniseerde lucht ; Ozontoedosering ; Mazoutstank ; Actief kool ventilatie ; Koudplasma ionisatie voor industriële emissiereductie

Cata ventilatoren ; Eénpunt balansventilatie ; Fluisterstille ventilator ; Elektrisch zuinige ventilator ; Fluisterstille toevoerventilator

Cata dampkappen ; Horeca dampkappen tot 6000 mm ; Horeca elektrostatische filter ; Dampkap met ionisatie ; Dampkap met elektrostatische filter ; Actief kool ventilatie ;

Onderhoud

Onderhoud mazoutbranders en gasbranders Reinigen en afstellen stookoliebranders Reinigen en afstellen aardgasbranders G1 en G2 Reinigen en afstellen aardgasbranders G3 ; Propaangasketels ;

Putcorrosie in CV installaties

Roestwater: Chemisch repareren van galvanisé leidingen door aanbrengen van een conversielaag 

Ontkalking van uw boiler en leidingen

Onderhoud op omgekeerde osmose installaties

Water

Omgekeerde osmosewater: beter dan flessenwater

Omgekeerde osmose als spoelwater voor vaatwas in de horeca

Anti-bacteriële filter (keramische filter)

Waterverzachter of waterontharderFosfaatdosering

Corrosie ; Chemisch repareren van galvanisé leidingen

Ontkalking van uw boiler en leidingen

Legionella

Horeca spoelkranen

SWW (Sanitair Warm Water)

Ontkalking van uw boiler en leidingen ; Waterverzachter of waterontharderFosfaatdosering

Badgeiser ; Theewater van 100°C ; Warmtepompboiler

Elektriciteit besparen door uw vaatwas en wasmachine met warm water te voeden

Elektriciteit

Maak zelf uw elektriciteit met een micro warmte-kracht koppeling (μ-WKK)

Keukenrenovatie

Omgekeerde osmosewater: beter dan flessenwater

Altijd beschikbaar kookwater van 100°C

Inductiekoken ; Braadpannen voor inductiekoken ; Gasfornuis ; Steamer ; Salamander ; Cata inductiekookplaten ; Cata vitrokeramische kookplaten ; Cata inbouwovens ; Cata microgolfovens

Elektrische plancha ; Gas plancha ; Mini pizza oven ; Draaispit voor kip op houtvuur ; Grill op houtvuur

REPAGAS elektrisch plaatfornuis ;

Vacuümkoken: de nieuwe trend : Horeca vacuümapparaat ; Hobby vacumeertoestel ; Thermoplongeur: koken in bain-marie ; Sous vide chef II

Anti-bacteriële filter

Dampkapafzuiging ; Cata dampkappen ; Vaatwasmachine Hot fill wasmachine ; Hot fill voorschakelapparaat

Inox werkblad(en) ; Gootsteenverbrijzelaar ; Horeca spoelkranen ; HACCP lavabo ;

Badkamerrenovatie

Tweepersoonsbad

Automatisch vullen van uw bad

Infraroodverwarming

Terrasverwarming

sirhahosteco barcelona

http://www.hostelco.com/en/home;jsessionid=4B5888DD6B38B4D55A1C774B619CE21F.pinchy

fusion madrid

In de Spaanse hoofdstad Madrid werd Gert De Mangeleer, chef-kok van het driesterrenrestaurant ‘Hertog Jan’ in Brugge, uitgeroepen tot de beste Europese chef van het jaar op het evenement Madrid Fusion. Er werd gekookt op REPAGAS

Het gastronomische evenement ‘Madrid Fusion’ is een jaarlijkse bijeenkomst van chefs over de hele wereld. Tijdens deze driedaagse culinaire hoogmis kunnen de chefs enorm veel van elkaar leren, zo worden er bijvoorbeeld ook demonstraties gegeven. Ook de Belgische chef Gert De Mangeleer, chef van het driesterrenrestaurant ‘Hertog Jan’ in Brugge, stond op het podium. Niet enkel om zelf een kookdemonstratie te geven, maar ook om een prijs in ontvangst te nemen. Zo werd hij op Madrid Fusion bekroond tot ‘Europese Chef van het Jaar’. Hiermee wil de organisatie aangeven dat ze geloven in de mogelijkheden van de gastronomie in Vlaanderen en geven ze ook aan dat Vlaanderen op culinair gebied erg toonaangevend is.  De Mangeleer maakt deel uit van een kleine Vlaamse delegatie die gesponsord wordt door Toerisme Vlaanderen. Door hun deelname aan dit congres wil Toerisme Vlaanderen onze regio in de kijker zetten als gastronomische bestemming. Andere Vlaamse topchefs die mee met De Mangeleer naar Madrid vlogen zijn Kobe Desramaults (In De Wulf in Dranouter) en Filip Claeys (De Jonkman in Brugge) als deel van de Vlaamse delegatie.

 "De toutes les passions, la seule vraiment respectable me paraît être la gourmandise"              Guy de Maupassant


logo Perfecte technologie, daar komt het op aan


© 2019 GoLanTec energietechniek | Oudenaardseweg 123 | B 9790 Wortegem-Petegem | Tel: 055 310242 Fax: 055 310242 | golantec@gmail.com

Webdesigner

Gebruik

Versie laatst bewerkt en ge-updated op 28/03/2019

Terug naar hoofdpagina